Monday, February 14, 2011

LOVE! woot woot :)



salam readers!
lama x update sbb now im focusing on my FINAL EXAM!
korg mesti terkejut beruk sbb baru 2 bln study dah finals kan,but itulah kehidupan ak yg exam different sket dr korang semua ):

ok back to the topic,LOVE! bkn sbb harini Vday,but saje choose dis topic 4 title entry ni :)

WOOT WOOT,IM IN LOVE ACTUALLY! setelah lama aku dok single...At last,dia dtg on time! haha.yeah dia ok,baik,TALENTED gila!(tapi aku pon x pernah tgk lagi) but i know dia talented.lagipon baru sgt kenal,so kena kenal lagi.just frenn je now,xde pon menaruh hati ke apa.but yet,x salah kan nak LOVE dia.as a FREiND pon ok dah! im happy but times will determine it.

bertambah semangat nk study!haha.cehh ayat bunga2 je kan.tp lantaklah,dia dah buat hidup ak happy je skang.n kitorg pon da pergi jalan2 n makan smalam! serious best. sian dia xde kereta,so ak pickup dia kat U dia.(xley bgtau U mne)! :p

owh ye,ALHAMDULILLAH AGAIN-ak telah dpt my own car! under my name.tp xde lah hebat sgt kereta tu,biasa je tp ak sgt suka sbb kereta tu atas my OWN NAME!
ABDUL HAKIM B MANSOR!So senang utk ak kua n pegi mana2 dgn kereta tu.just skang tgh tggu tok servis,dia suro bwk sampai 1000KM!now aku dah ronda 500++ KM! haha. lagi half.kereta aku tu buatan malaysia,PROTON SAGA FL EXECUTIVE(A)-AUTO!haha,jgn harap aku nak pakai manual kat KL ni.bapak sakit kaki kalau jem! tp boley je kalau nk bwk manual,ingat lagi tp ak prefer AUTO!

weyh,jgn lupa 24.2 ni BIRTHDAY AKU!! SIMPAN TAU DEKAT KALENDAR KORANG!hahaha.
x sabar nak masuk alam 20 tahun! aku bakal meninggalkan alam remaja dan masuk alam DEWASA!hahaha.again-aku xsabar nak jadi pengundi bila umor 21 n dpt kompeten bulan 5 ni! full lesen aku weyh! :)))

ok thanx again baca.t aku post lagi! jap ni ade pic aku bodoh2,kereta.sume yg buat aku IN LOVE! <3!!!!


9 comments:

  1. ohmahgaddddddddddddddddd...........nak keteeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. sharifah-weet weet i got new one! even saga je! haha.so ak akan bwk ke kuantan :))))
    nk tompang x?
    nuha-haha jom nanti celebrate bday aku :)

    ReplyDelete
  3. haha ok la. aku lesen pun takde. jom jom. ajak ramai2. the more the merrier. heeh

    ReplyDelete
  4. hahahah okay2 jom! ko bestla xde short sem!

    ReplyDelete
  5. bday aku 28.2. simpan dlm klender kau jugak tau. hahaha ;p

    ReplyDelete
  6. zam-terkejut menggila :)
    hahaha.saje je.
    ciktina-insyaAllah.ak xlupa! thanx inform n slamat join pieces :)

    ReplyDelete